Image Alt

”Librăria de criză” pe Esplanada Bibliotecii

”Librăria de criză” pe Esplanada Bibliotecii

„Librăria de Criză”-aceasta este inițiativa Bibliotecii Municipale ”Radu Rosetti” din Onești prin care organizatorii oferă și expun  publicului larg, într-un cadru deschis, o parte din cărțile primite donație de la utilizatori și prieteni ai bibliotecii.

Sunt cărți care existau deja în bibliotecă și organizatorii s-au gândit că poate unele dintre ele își vor găsi un prieten nou, așa că au putut fi luate acasă direct din expoziția organizată ad-hoc chiar pe esplanada Bibiotecii Municipale.

Mai mult decât atât, pentru că astăzi este Ziua Internațională a bilețelelor de dragoste, elevi de la Colegiul Național „Grigore Moisil” din Onești au scris mesaje, pe care le-au pus în cărțile expuse pentru a fi dăruite.

Tot la inițiativa Bibliotecii Municipale ”Radu Rosetti” Onești, în luna februarie, de Ziua Națională a Lecturii, elevii din două clase de la Școala Gimnazială Nr.1 din oraș au realizat cea mai mare carte, pe care au expus-o tot pe esplanada Bibliotecii Municipale.

Articol apărut pe: www.jurnalfm.ro

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente