Image Alt

Cărți care inspiră: „Liberatatea de a fi tu însuți” de Osho

Cărți care inspiră: „Liberatatea de a fi tu însuți” de Osho

Orice societate are reguli. Fără reguli, lumea ar fi un haos. Și chiar dacă ele există, individul, nu de puține ori, oscilează în reacțiile pe care trebuie să le aibă vizavi de provocările cotidiene.

Dacă ai trăit o astfel de experiență și vrei un ghid care să îți deschidă noi abordări în fața șicanărilor vieții, am găsit noi un titlu interesant: „Liberatatea de a fi tu însuți” de Osho.

Osho, unul dintre cei mai cunoscuți lideri spirituali ai secolului XX, îndeamnă la curajul de a fi tu însuți.

Ce înseamnă a fi tu însuți și a-ți păstra libertatea într-o societate a căror reguli trebuie respectate pentru o bună funcționare a ei, afli în cele 200 de pagini ale cărții.

Cartea oferă sfaturi simple, lesne de pus în practică, dacă suntem gata să renunțăm la orgoliile individuale. E nevoie doar de voință, conștientizare și responsabilitate.

Stilul lui Osho cucerește prin simplitate, iar dialogurile care ascund și subtilități oferă cititorului o nouă cale spre evoluția spirituală.

Cartea „Libertatea: Curajul de a fi tu însuți” este o incursiune într-un nou mod de viață, conștient. Dacă vrei să afli mai multe despre el, citește cartea curajoasă de azi!

Cartea se găsește la Sala de lectură pentru Adulți.

Lectură plăcută și cu folos!

 

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente