Image Alt

Cărți care ne inspiră: „Tehnici de învățare” de Georgiana Gerea

Cărți care ne inspiră: „Tehnici de învățare” de Georgiana Gerea

Viața este un proces continuu de învățare, iar „școala cea mai bună este aceea în care înveți înainte de toate să înveți”.

De când ne naștem și până în ultima clipă a vieții, învățăm câte ceva. Fie de la alții, fie din propriile experiențe, procesul învățarii se derulează, cu sau fără voia noastră. Dar dă el roade întotdeauna? Indiferent de răspuns, cert e că fiecare dintre noi își dorește să asimileze cât mai bine învățămintele pe care viața i le oferă. Cum reușim să facem asta? Autoarea Georgiana Gerea, trainer și coach acreditat în domeniu învățării accelerate oferă un răspuns tuturor celor care sunt interesați de  subiectul ÎNVĂȚARE.

Am răsfoit pentru voi cartea „Tehnici de învățare” și am găsit-o cu adevărat specială.

Apărută în anul 2021, la Editura Curtea Veche, cartea propune un mod de abordare cu totul diferit, când vine vorba despre procesul învățării.

În lectura cărții vei descoperi de ce și cum unii reușesc să învețe mai repede decât alții. Nu ține de IQ neapărat, ci de modul în care se desfășoară procesul învățării.

Învățarea este un adevărat ritual. Ea presupune o pregătire a minții, a gestionării emoțiilor, a unor moduri eficiente de citire și memorare. Abia atunci când acestea vor fi bine realizate, învățarea va da roade.

Cartea este un ghid complet în domeniul învățării eficiente. Unul chiar bun.

La finalul lecturii vei descoperi principiile din spatele tehnicilor de învățare și mai ales cum să le aplici pentru tine însuți.

E o carte care se citește cu creionul în mână, pentru că sunt prea multe idei interesante de notat.

Dacă ești interesat de această carte, o găsești la Sala de lectură pentru Adulți.

Lectură plăcută și cu folos!

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente