Image Alt

„O să treacă și asta: povestiri despre schimbare, criză și începuturi de speranță” de Julia Samuel

„O să treacă și asta: povestiri despre schimbare, criză și începuturi de speranță” de Julia Samuel

Unii dintre noi, când suntem adolescenți, ne dorim să devenim mai repede adulți. Vrem jobul nostru, salariul nostru. Vrem să fim independenți și atât. Scăpăm însă din vedere un aspect. Viața adultă aduce cu sine și mai multe provocări, uneori, unele mai complicate decât altele. Despre ele este vorba în cartea pe care v-o recomandăm astăzi. „O să treacă și asta: povestiri despre schimbare, criză și începuturi de speranță” de Julia Samuel.

Cartea a apărut anul acesta,  la editura Trei, în colecția Psihologie practică. Așadar, este nouă și proaspătă în informații. Este o carte despre viață și surprizele ei de tot soiul. Bune sau rele, ele aduc schimbări în fiecare din noi. Odată ne tresaltă inima de bucurie, alteori nu mai vedem lumina de la capătul tunelului. Într-o simplă propoziție, am putea spune că viața este un continuu proces de schimbare. Și fie că ne place, fie că nu, trebuie să ne adaptăm.

Cum să facem față tuturor provocărilor pe care viața ni le pune sub nas, aflați din povestirile autoarei Julia Samul, psihoterapeut de profesie, care ne promite soluții simple, testate cu pacienții săi.

Noi suntem diferiți, însă, de cele mai multe ori, problemele cu care ne confruntăm sunt asemănătoare.

Să arunci un ochi la ce li se întâmplă celor din jur sau să apleci urechea la povețele celor încercați, la un moment dat, poate fi un colac de salvare în clipele de răscruce pe care viața ți le poate așterne în cale.

Orice ar fi, suntem configurați să ne adaptăm, iar cartea de azi este una care te ajută să faci asta, în cazul în care crezi că nu poți fi decât rigid în fața vieții.

Cartea „O să treacă și asta” este una curajoasă, care te va inspira în periodele dificile prin care, poate, vei trece cândva.

O poți găsi la Sala de Lectură pentru adulți.

Lectură plăcută și cu folos!

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente