Image Alt

Biblioteca Radu Rosetti lanseaza 11 ateliere de vacanta pentru copiii de toate varstele

Biblioteca Radu Rosetti lanseaza 11 ateliere de vacanta pentru copiii de toate varstele

Biblioteca Municipală Radu Rosetti organizeaza si in aceasta vara, proiectul „Atelierele de vacanță” destinate, în principal, copiilor cu vârste între 3 și 15 ani. Acestea se vor desfăsoara pe durata a două luni (iulie- august), și au loc, de luni până vineri, în spațiile Bibliotecii Radu Rosetti, la Filiala Cosânzeana a acestei instituții ,la Muzeul Municipal de Istorie si la Centrul de Arte.

Astfel, pe parcursul celor doua luni se vor desfasura 11 ateliere de vacanță pentru toate vârstele. Pentru preșcolari oferta este diversificata si cuprinde: un atelier de creatie si lego, unul de limba engleză interactiv, dar și un atelier „Dans, distractie si karaoke”. Atelierul „Micii Arheologi”, continua la Muzeul de Istorie, unde va fi prezentată istoria obiectelor din patrimoniul muzeului, iar tinerii vor invata sa restaureze diferite obiecte. Continua si anul acesta, atelierul „Careuri de vacanta”, in cadrul caruia, prin joc: rezolvăm integrame, dezvoltăm vocabularul personal învăţând cuvinte noi şi ne îmbunătăţim abilitatea de a căuta în dicţionare.

Scopul atelierelor este de a-i implica pe tineri în diverse activități care să le stimuleze creativitatea, imaginația și să le îmbogățească volumul de cunoștințe generale.

Potrivit statisticilor conducerii bibliotecii, pana acum la ateliere au particpat 2500 de copii cu varste cuprinse intre 3 si 15 ani.

Programul complet al acestor activități, precum și o broșură cu prezentarea fiecarui atelier de vacanță pot fi găsite chiar la sediul bibliotecii Rosetti, pe site-ul www.bibliotecaonesti.ro, dar si pe pagina de facebook a institutiei.

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente