Image Alt

Ziua Poliției Române sărbătorită al Biblioteca ”Radu Rosetti” Onești

Ziua Poliției Române sărbătorită al Biblioteca ”Radu Rosetti” Onești

 Biblioteca ”Radu Rosetti” a găzduit azi vernisarea expoziţiei „?????̧??, ?̂???? ????̧???? ?̦? ?????????”, organizată în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție Județean Bacău, cu prilejul sărbătoririi a 200 de ani de tradiție și istorie a Poliției Române. Expoziția a fost alcătuită din cărţi cu tematică poliţienească, editate de-a lungul timpului, dar și din peste 200 de lucrări realizate de elevi de la Şcoala Gimnazială „George Călinescu” Oneşti, Şcoala Gimnazială Nr. 1 Oneşti, Şcoala Gimnazială „Ghiţă Mocanu” Oneşti, Şcoala Gimnazială „Emil Racoviţă” Oneşti, Şcoala Gimnazială „Sfântul Voievod Ştefan cel Mare” Oneşti și Grădinița PP a Școlii Gimnaziale „George Călinescu” Oneşti.
 La eveniment au participat reprezentanți ai IPJ Bacău și elevi din clasa a IV a A, înv. Ciurea Cosmina-Măriuca și clasa a III a A, înv. Isac Mihaela-Oana de la Şcoala Gimnazială „Sfântul Voievod Ştefan cel Mare”.
 La final cei mici au primit de la polițiști dulciuri si diplome și au făcut poze cu eroii lor!

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente