Image Alt

Lansare de carte ”Adolescența… paletă sentimentală” de prof. Florica Veleșcu

Lansare de carte ”Adolescența… paletă sentimentală” de prof. Florica Veleșcu

Biblioteca Municipală ”Radu Rosetti” Onești a găzduit lansarea de carte”Adolescența…paletă sentimentală” semnată de prof. Florica Veleșcu. Această carte este o celebrare a vârstei și în același timp o provocare. Știm cu toții că perioada adolescenței este una destul de complicată, ca o furtună uneori, atât pentru părinți, cât și pentru copii. Autoarea arată în această carte problemele tinerilor, provocările și întrebările acestora.

Vă recomandăm să o citiți cu pixul în mână și să vă luați notițe. Este o carte de parenting dacă vreți, scrisă ca o poveste despre adolescență și adolescenți, din care fiecare părinte are foarte multe de învățat.

A lucrat un an la această carte. A fost la început un vis, care, iată, a devenit realitate. A refăcut-o, după cum a povestit chiar autoarea în cadrul lansării, de trei ori și de fiecare dată a încercat să adauge câte ceva.

”Anul în care am lucrat la această carte m-a ajutat să revăd greșelile pe care le-am făcut ca părinte, profesor și ca bunică”, ne-a povestit doamna Florica Veleșcu.

Și pentru că nu este niciodată prea târziu să învățăm și să reparăm unele greșeli, vă invităm să citiți această carte.

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente