Image Alt

ECO-MĂRȚIȘOARE realizate de elevii oneșteni au fost dăruite la Centrul de persoane vârstnice din Onești

ECO-MĂRȚIȘOARE realizate de elevii oneșteni au fost dăruite la Centrul de persoane vârstnice din Onești

Astăzi, 3 martie, mărțișoarele realizate în cadrul proiectului EC(O)NEȘT – ECO-MĂRȚIȘOARE de către elevii claselor a IV-a de la Școala Gimnazială Nr. 1 Onești, înv. Zărnescu Marinela, Școala Gimnazială ”Sfântul Voievod Ștefan cel Mare”, înv. Ciurea Cosmina și Clubul Seniorilor Onești, au fost dăruite bătrânilor de la Centrul de persoane vârstnice Onești. Ne-am dorit să le aducem un strop de bucurie celor în vârstă, la începutul primăverii.

În cadrul acestui proiect ne-am propus să încurajăm reciclarea și să implicăm toate categoriile de vârstă din rândul comunității locale pentru o atitudine responsabilă față de mediu.

Mărțișoarele au fost realizate de elevii oneșteni și seniorii de la Clubul Seniorilor Onești, din materiale reciclabile. Astfel, elevii, dar și cei mai în vârstă, au învățat despre importanța reciclării și protejării mediului înconjurător. Atât de simplu putem inventa lucruri din alte lucruri și să diminuăm risipa de orice fel.

Copiii au învățat despre importanța reciclării, care sunt materialele reciclabile și cum se reciclează corect.

Au realizat mărțișoare din diverse materiale precum capace de la pet-uri, hârtie, pungi. Au lucrat cu drag, știind că ele vor ajunge la Căminul de persoane vârstnice și le vor aduce acestora o bucurie.

Și într-adevăr vizita noastră le-a făcut ziua frumoasă. Și nouă pentru că am făcut niște bunici să zâmbească.

 

 

 

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente