Image Alt

Cărți care ne inspiră: „Urmează-ți inima: Cum să descoperi sensul vieții personale și profesionale” de Andrew Matthews

Cărți care ne inspiră: „Urmează-ți inima: Cum să descoperi sensul vieții personale și profesionale” de Andrew Matthews

Când nu știi ce să faci într-o anumită situație, cel mai bine e, zic specialiștii în materie de corazón, să-ți asculți inima și apoi s-o urmezi. Că e ok așa, sau nu,  ne spun cu siguranță experiențele personale.

Și dacă, totuși, vrei să-i mai dai inimii tale o șansă să decidă în viața ta, atunci nu ar fi rău să citești cartea pe care ți-o recomandăm astăzi, „Urmează-ți inima: Cum să descoperi sensul vieții personale și profesionale” de Andrew Matthews.

Apărută la Editura Curtea Veche, ea este una din seria cărților cheie pe care oricine dorește să lucreze la dezvoltarea sa personală, ar trebui s-o citească.

Pornind de la 10 idei cheie, autorul construiește o poveste în care fiecare dintre cititori se pote regăsi. Ideile dezvoltate nu sunt doar interesant relatate, ci și însoțite de imagini amuzante.

Cartea este o lectură plăcută și potrivită pentru orice zi, fie de job, fie ea de vacanță.

După cum spune Andrew Matthews, „suntem aici pentru a învăța niște lecții, iar lumea ne este profesoară. Toți avem șansa de a cunoaște fericirea, căci universul nu are preferați. Însă viața fiecăruia este o reflexie a credințelor sale. Așadar, fă-ți un obicei din a te concentra asupra aspectelor pozitive – iar acestea vor crește ca aluatul la căldură. Acceptă-i pe oameni, așa cum sunt. De vreme ce Dumnezeu n-o să coboare pe un nor ca să te susțină, e mai bine să fii propriul suporter. Și cum misiunea ta nu e să schimbi lumea, nu-ți mai rămâne decât să te schimbi pe tine însuți”.

Dacă te interesează cartea, o poți împrumuta de la Sala de lectură pentru adulți.

Lectură plăcută și cu folos!

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente