Image Alt

Premiere ”Olimpiada de Benzi Desenate”

Premiere ”Olimpiada de Benzi Desenate”

Astăzi, 23 septembrie,  a avut loc premierea elevilor care au participat la Olimpiada de Benzi Desenate, concurs național de benzi desenate, de promovare a tinerelor talente din mediul de învățământ primar, gimnazial și liceu.


Biblioteca Municipală „Radu Rosetti” Onești
a participat pentru prima dată anul acesta.
Ne bucurăm că am descoperit copii talentați și pasionați de desen și sport.
Pentru că a fost anul Olimpiadei, tema a fost ”Poveștile campionilor olimpici ai României”.
Elevii oneșteni care au participat au arătat că poveștile campionilor olimpici ai României se pot scrie inclusiv pe benzi desenate.
Elevii care au participat sunt: Neculăescu Anastasia, Botezatu Ioana-Mădălina, Carnaru Alessia, Cheșcheș Amalia, Mihăilă Ștefania, Mîșu Teodor, Radu Ilinca, Weisthal Karina.
Am obținut și două mențiuni. Elevele Neculăescu Anastasia și Botezatu Ioana-Mădălina au obținut mențiune, la clasa a III-a. Suntem mulțumiți de rezultate fiind prima noastră participare, mai ales că au fost în concurs peste 2000 de desene, trimise de la toate bibliotecile din țară.
Îi mulțumim și doamnei profesor Beatrice Pâsoi pentru că s-a implicat alături de noi în acest proiect și le-a povestit mai multe copiilor despre cum pot realiza o bandă desenată.
Felicitări tuturor!
Mulțumim pentru implicare!
p.s. dacă ajungeți la bibliotecă le puteți admira benzile desenate. Deja la București au fost într-o expoziție la Casa Filipescu Cesianu.

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente