Image Alt

„Cum să fii tu însuți” de Ellen Hendriksen

„Cum să fii tu însuți” de Ellen Hendriksen

Să fii mereu tu însuți, într-o societate în permanentă schimbare, nu este un lucru ușor. De multe ori, faci piruete în funcție de situații, numai de-ar ieși toate așa cum trebuie și să mulțumești pe toată lumea. Dar ce faci atunci când nu reușești și emoțiile te copleșesc? Am găsit un posibil răspuns la această întrebare: cartea  „Cum să fii tu însuți” de Ellen Hendriksen.

Cartea, una de referință în dezvoltarea personală, tratează două subiecte interesante: criticul interior și anxietatea socială.

Cu siguranță fiecare a conversat sau poate chiar s-a certat măcar o dată cu criticul său interior și a simțit pe propria piele anxietatea socială. Dar ai înțeles foarte bine ce presupun acestea? Oricare ar fi răspunsul, merită să citești această carte.

Ce se întâmplă cu creierul tău când suferi de anxietate socială și cum te subminează criticul interior dacă nu ești stăpân pe situațiile cotidiene, afli de la autoarea Ellen Hendriksen care explică simplu și tranșant.

Ellen Hendriksen, un psiholog iscusit, oferă nu doar soluții pentru acele momente inconfortabile din viața noastră, ci și idei despre cum să fii tu însuți. Și până la urmă asta e tot ce contează, să fii tu însuți.

Mesajul cărții într-o propoziție? „Acceptă-te așa cum ești și înțelege că persoana care ești e deja perfect suficientă.”

Învățând cum să fii tu însuți și să-ți depășești anxietatea socială, îți vei îmbunătăți relațiile sociale și cariera profesională, două coordonate esențiale ale vieții.

Cartea te va ajuta să te simți în largul tău. E curajoasă și inspiratoare. Doar dă-i o șansă să te convingă! O găsești la Sala de lectură pentru Adulți.

Lectură plăcută și cu folos!

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente