Image Alt

Eu citesc, tu citești? 9 august, Ziua Internațională a iubitorilor de cărți

Eu citesc, tu citești? 9 august, Ziua Internațională a iubitorilor de cărți

Pe 9 august sărbătorim Ziua Internațională a iubitorilor de cărți. Această zi este dedicată celor care consideră cărțile prieteni de încredere. Noi, la bibliotecă, întâlnim în fiecare iubitori de cărți și lectură, iar prin intermediul proiectului ”Eu citesc, tu citești”, descoperim cărți interesante.

Pentru că este o zi despre cărți și citit, vă invităm să o cunoașteți pe Adina, cititoare a Bibliotecii Orășenești Bălcești, care ne citește dintr-o carte interesantă. Cititul ne apropie și distanțele dispar. Nici nu contează de unde suntem, de unde citim, ci doar faptul că iubim cărțile.

Vă invităm și pe voi în proiectul nostru.

Așteptăm să ne răspunzi printr-un video în care să ne citești câteva rânduri din cartea ta preferată, ori din cartea aceea de pe noptieră, despre care spui mereu că mâine seară sigur o deschizi. Și să adresezi întrebarea mai departe.

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente