Image Alt

Cărți care te inspiră: „100 de căi spre fericire” de Timothy J. Sharp

Cărți care te inspiră: „100 de căi spre fericire” de Timothy J. Sharp

Ce este fericirea? Răspunsurile pot fi diverse, de la cele mai simple până la cele mai complexe. Dar, poate, nu definiția interesează atât de mult, cât modul în care fericirea poate fi dobândită.  Și chiar poate fi. Așa ne spune cartea pe care v-o recomandăm astăzi, „100 de căi spre fericire” de Timothy J. Sharp.

Am fi tentați să credem că „fericirea este un ceva care vine și pleacă destul de aleatoriu sau ceva care este experimentat doar de câțiva norocoși”, dar cartea, de azi, ne demonstrează contrariul.

Dacă te înscrii, chiar și timid, pe lista pesimiștilor, atunci să știi că această carte aduce vești bune. Oamenii pot învăța să devină mai optimiști, iar asta va aduce negreșit și fericire.

Înscrisă în psihologia pozitivă, cartea lui Timoty Sharp face din fericire un obiectiv realizabil, iar autorul ne promite că vom avea multe de câștigat de pe urma lecturii ei, dacă o vom aprofunda.

Secretul, pentru a simți în permanență gustul fericirii, este disciplina în a urma câteva tehnici zilnice.

Cartea propune 100 de obiceiuri menite să aducă fericirea în viața oricui. Sunt descrise simplu, într-un limbaj nepretențios și ușor de pus în aplicare în viața de zi cu zi.

Este o carte curajoasă, doar dă-i o șansă să te convingă!

Dacă vrei să citești cartea, o găsești la Sala de Lectură pentru adulți.

Lectură plăcută și cu folos!

 

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente