Image Alt

Cvartetul Passione în concert la Onești, la Recitalurile Verii

Cvartetul Passione în concert la Onești, la Recitalurile Verii

Duminică, 8 August 2021, de la ora 19.30 vă invităm la un nou concert în aer liber susținut de Cvartet Passione.

În cadrul acestui recital veți asculta atât muzica clasică, cât și muzică de film, café-concert, tango-uri, muzică ambientală, ragtime dance-uri, muzică tradițională românească.
CVARTETUL PASSIONE s-a înființat în anul 2006 şi este format din patru absolvente ale Universității de Muzică din București, în prezent cadre didactice în instituții de specialitate muzicală: Alexandra Nicolae – vioara I/vioara a II-a, , Diana Andreea Crăciunescu – vioara I/ a II-a/voce, Mădălina Mihalache – violă, și Violeta Tuță-Popescu – violoncel.
De la data înființării, Cvartetul Passione a susținut concerte și recitaluri în România, Italia, Grecia, Japonia, Qatar, Cipru, Germania, Turcia, Franța.
Activitatea Cvartetului Passione se bazează în mare parte pe abordarea repertoriului marilor compozitori și, mai ales, pe abordarea creației de gen a compozitorilor români și interpretarea acesteia în instituțiile de profil din țară, lucrări muzicale ce reprezintă pe plan european realizări notabile consemnate în istoria muzicii.
Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente