Image Alt

”Autovindecarea și personalitatea: de ce unii rămân sănătoși, iar alții sunt învinși de boală” de Howard S. Friedman

”Autovindecarea și personalitatea: de ce unii rămân sănătoși, iar alții sunt învinși de boală” de Howard S. Friedman

Sănătatea este mai bună decât toate, asta o știm cu toții, dar îi simțim cu adevărat importanța, mai ales când nu o mai avem. Tocmai de aceea v-am pregătit pentru acest început de săptămână o recomandare de carte sănătoasă, care să vă inspire în alegerea unui stil de viață sănătos.

Scrisă de dr. Howard S. Friedman, cartea „Autovindecarea și personalitatea: de ce unii rămân sănătoși, iar alții sunt învinși de boală” are la bază studii științifice serioase, dar scrise simplu și accesibil pentru orice cititor.

Poate te-ai întrebat uneori, de ce unii oameni reușesc să se însănătoșească, iar alții sunt învinși de boală. Fie că știi cum stă treaba cu boala și sănătatea, fie că nu știi, această carte este una care merită citită.

Există o puternică relație între starea generală de sănătate pe de o parte și gânduri, sentimente comportament și psihic pe de altă parte, asta nu mai e un secret demult. A demonstrat-o știința foarte clar. Tot ceea ce ne îndeamnă autorul cărții este să conștientizăm această realitate.

Ce rol joacă speranța, această credință emoțională în rezultatul pozitiv al evenimentelor din viața noastră, cum ne influențează personalitatea starea de sănătate, ce rol au emoțiile în apariția bolilor și cum putem găsi metode de însănătoșire pentru diverse afecțiuni, sunt doar câteva dintre subiectele pe care doctorul Howard Friedman le abordează într-un mod care te va cuceri încă din primele pagini.

Autorul îmbină în cartea sa, extrem de interesant, medicina cu psihologia, oferind „vindecări miraculoase fără miracole”.

Este o carte curajoasă care aduce echilibru emoțional, dar și informații prețioase despre sănătate și boală – acest „carusel” în care fiecare dintre noi se urcă măcar odată-n viață.

Dacă dorești să citești cartea, o găsești la Sala de Împrumut carte Adulți, Sala de Lectură pentru adulți și Filiala „Cosânzeana”.

Lectură plăcută și cu folos!

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente