Image Alt

„Personalitatea grupelor sanguine: O mai bună cunoaștere a propriei persoane și a celorlalți” de Jörg Eikmann”

„Personalitatea grupelor sanguine: O mai bună cunoaștere a propriei persoane și a celorlalți” de Jörg Eikmann”

Un proverb spune că pomul se cunoaște dupa roade și omul după fapte. Nimic mai adevărat, însă timpurile au demonstrat că mai există și alte piste care te pot conduce spre descifrarea unui om, de pildă, gesturile prin înțelegerea limbajul corporal, scrisul de mână prin studierea grafologiei sau simpla cunoaștere a grupelor sanguine. Despre aceasta din urmă este cartea pe care v-o propunem astăzi, „Personalitatea grupelor sanguine: O mai bună cunoaștere a propriei persoane și a celorlalți” de Jörg Eikmann”.

Crezi sau nu, cercetătorii au dovedit că „aplicând cunoștințele privitoare la caracteristicile fiecărei grupe sanguine, oricare dintre noi își poate valorifica mai bine propriul profil psihologic și își poate îmbunătăți raporturile cu ceilalți semeni”.

Cartea, în cele 192 de pagini, dezvăluie limbajul sângelui care vorbește prin trupul omului. Grupele noastre sanguine, oricare ar fi ele, 01, A2, AB4 sau B3, nu se manifestă doar în sfera modului nostru de alimentație ci și în „chimia” relațiilor noastre cu cei din jur. Interesant, nu?

Sângele, această sevă aparte, s-a infiltrat și în domeniul psihologiei și e gata să ofere prin această carte informații interesante pe care merită să le afli, dacă nu le știi deja.

Așa cum știți, fiecare grupă sanguină are anumite particularități. Care sunt ele și ce impact au asupra noastră veți putea descoperi citind această carte pe care o găsiți la Sala de Lectură adulți, Secția de Împrumut carte adulți sau la Filiala „Cosânzeana”.

Veți descoperi multe surprize legate de grupa dumneavoastră sanguină și veți înțelege mult mai bine de ce uneori sângele hotărăște în locul dumneavoastră.

Este o carte curajoasă care te va inspira în dezvoltarea ta personală, doar dă-i o șansă să te convingă!

Lectură plăcută și cu folos!

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente