Image Alt

Eu citesc, tu citești?

Eu citesc, tu citești?

Eu citesc, tu citești?

Așteptăm să ne răspunzi printr-un video în care să ne citești câteva rânduri din cartea ta preferată, ori din cartea aceea de pe noptieră, despre care spui mereu că mâine seară sigur o deschizi. Și să adresezi întrebarea mai departe.

David Maria Anastasia, elevă în clasa a III-a la Școala Gimnazială ”Emil Racoviță” din Onești a răspuns provocării noastre.

Ea ne citește din ”Operațiunea Iepurașul”.

Știm că și tu citești, așa că pornește camera, fă un video scurt și trimiteni-l. În plus, avem și un concurs, iar premiul este un coș plin de cărți.

Utilizatorul cu cele mai multe cărți împrumutate lunar de la Secția de Împrumut Carte Adulți poate fi declarat cititorul lunii.

Cărțile pot fi buni prieteni, tocmai de aceea vrem să vă convingem să citiți, să ne treceți pragul, să facem schimb de păreri și titluri faine de cărți.

 

 

 

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente