Image Alt

Încrederea e cea care te ajută să pășești altfel, nu-i așa?

Încrederea e cea care te ajută să pășești altfel, nu-i așa?

Știi ce energie ai atunci când ai încredere în tine. Nimeni și nimic nu îți stă în cale. Încrederea e asul din mâneca învingătorului. E râvnită de toată lumea din „n” motive, suficiente să se scrie tone de hârtie despre ea. Iată de ce astăzi îți propunem cartea „Încrede-te în tine însuți: Descoperă-ți potențialul pentru succes și fericire” de Richard Denny.

Apărută la Editura Polirom, cartea lui Richard Deny este scrisă pentru oricine vrea să aibă succes în viață. La baza cărții stă experiența personală a autorului care ne garantează că sfaturile sale practice chiar funcționează.

Indiferent spre ce năzuiești, acel ceva se poate realiza negreșit dacă ai încredere în tine, iar încrederea, cum bine știi, se consolidează prin puterea a minții. De aceea fericirea este rezultatul propriilor eforturi, ajutându-i pe alții, de fapt te ajuți pe tine, cea mai bună investiție este în tine însuți, iar timpul este cea mai prețioasă resursă a ta.

Cartea promite schimbări de atitudine al căror scop este acela de aduce succesul în viața ta. Nereușitele vin uneori și din lipsa entuziasmului, a gândirii negative și a unei organizări deficitare  a timpului, iar această carte abordează exact aceste obstacole și oferă sfaturi simple pentru învingerea lor.

Este o carte curajoasă care te va inspira în (re)găsirea încrederii personale, una dintre cele mai importante acțiuni în dezvoltarea ta personală.

Dacă vrei să citești cartea, o găsești la Sala de Lectură Adulți, Secția Împrumut carte adulți și la Filiala „Cosânzeana”

Lectură plăcută și cu folos!

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente