Image Alt

Eu citesc, tu citești?

Eu citesc, tu citești?

Proiectul nostru online ”Eu citesc, tu citești” a ajuns până la Pietrari, județul Vâlcea. Daria Gorun, elevă în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială Pietrari, a răspuns întrebării și ne citește din romanul istoric pentru copii, ”Războiul care mi-a salvat viața”.

Suntem foarte fericiți că în acest proiect participă copii și tineri nu doar din Onești, ci din mai multe școli din țară. Primim răspunsurile lor și descoperim tot mai mulți tineri pasionați de lectură. Aflăm, de asemenea, despre atâtea cărți frumoase.

Așteptăm să ne răspunzi și tu printr-un video în care să ne citești câteva rânduri din cartea ta preferată, ori din cartea aceea de pe noptieră, despre care spui mereu că mâine seară sigur o deschizi. Și să adresezi întrebarea mai departe.

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente