Image Alt

„Secretul” de Rhonda Byrne

„Secretul” de Rhonda Byrne

Poate te-ai întrebat, uneori, de ce viața unora e roz, iar a ta încă își caută nuanța. De ce unii reușesc atăt de ușor în toate, iar tu nu contenești a-ți stoarce creierii cu necunoscutele ecuațiilor pe care viața ți le pregătește.

De ce unii trec cu brio testele vieții, iar tu încă mai rămâi corigent la unele, afli din cartea pe care ți-o propunem astăzi, „Secretul” de Rhonda Byrne.

Cartea este una de referință în literatura motivațională și își propune să releve Marele Secret care cuprinde fărâme din înțelepciunea popoarelor care s-au perindat prin lume de-a lungul secolelor.

Este una dintre acele cărți care te provoacă să experimentezi tot ceea ce se povestește în ea.

Vei regăsi în carte adevăruri universale pe care le cunoști, dar pe care, poate, încă nu le-ai asimilat, explicații simple despre puterea minții și a gândurilor care ne creează realitatea.

Cu fiecare pagină te vei adânci în propriul univers lăuntric, unde vei descoperi frânturi din ceea ce lecturezi și vei fi tot mai curios să afli care este secretul acestei lumi aflate într-o permanentă căutare a fericirii, bunăstării, relațiilor armonioase și nu în ultimul rând a sănătății radiante.

Tot ceea ce vei citi te va ajuta nu doar să-ți simplifici viața, ci te va pune și în fața unor provocări interesante. „Secretul” pe care îl vei descoperi va fi dovada că a meritat tot timpul tău alocat acestei cărți.

Cartea se găsește la Sala de lectură pentru adulți.

Lectură cu folos!

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente