Image Alt

„Insomnia” de Deepak Chopra

„Insomnia” de Deepak Chopra

Astăzi vă propunem o carte care își face curaj să vă fie alături în nopțile cu insomnii și nu numai.

Aproape fiecare persoană are, măcar o dată în viața sa, un episod de insomnie. Indiferent din ce motiv apare, insomnia este o stare care ridică semne de întrebare și necesită rezolvare.

Cartea pe care v-o propunem, „Insomnia” este scrisă de  Deepak Chopra, un doctor care a fost selectat de revista „Time” în topul celor „100 de modele și eroi ai secolului XX”, fiind descris drept „poetul – profet al medicinii alternative”.

Apărută la Editura Curtea Veche, cartea face parte din colecția „Să fii sănătos” și reprezintă un ghid care prin programul mental și corporal pe care îl propune, ajută la depășirea stării de insomnie.

Poate vei spune că e ok să te trezești în miezul nopții sau să nu dormi decât câteva ore pe noapte, astfel ai timp pentru toate ale tale de care în timpul zilei nu apuci să te ocupi. Dar nu e chiar așa.

Insomnia este dăunătoare pentru orice individ, este  o sugativă de energie a corpului uman. Iată de ce nu trebuie ignorată.

Dacă insomnia poate fi tratată cu somnifere, ei bine această carte vine cu o nouă soluție care să vă asigure un somn bun, fără administrarea medicamentelor. Cronică sau nu, insomnia poate fi tratată prin diverse tehnici pe care le vei descoperi dacă vei citi această carte.

Aflând ce tip corporal ai, cum să te armonizezi cu ritmurile naturii și să-ți echilibrezi sistemul fiziologic și regimul alimentar, toate prin abordarea ayurvedică (medicina tradițională indiană), poți ameliora și chiar elimina insomnia din viața ta.

Este o carte curajoasă și care te va inspira, doar dă-i o șansă să te convingă.

Dacă dorești să citești cartea, o găsești la Sala de Lectură Adulți.

Lectură plăcută și cu folos!

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente