Image Alt

„Cum să alegem fericirea” de William Glasser

„Cum să alegem fericirea” de William Glasser

După sănătate, fericirea este cea care se așază confortabil  în  topul dorințelor fiecăruia dintre noi. Cu toții ne dorim să fim fericiți. Uneori ne iese, alteori nu.

Pentru acele momente în care fericirea ne scapă printre degete, am găsit o carte interesantă „Cum să alegem fericirea” scrisă de psihiatrul american William Glasser.

Indiferent cum am defini-o și ce forme i-am da, fericirea ține în mare parte și de noi. Tocmai pe acest aspect se concentrează subiectul cărții, mai exact, cum reușim să avem fericirea la rever în contextul relațiilor interumane atât de diverse.

Cartea expune cazuri concrete, trăite de oameni în cadrul relațiilor soț-soție, părinte-copil, șef-subaltern sau patron-angajat, în care fericirea este o chestie tare alunecoasă.

Care sunt cauzele care ne îndepărtează de fericire și cum putem să-i simțim tot mai des prezența, aflați din această carte curajoasă, plină de sfaturi utile.

Dacă în mare parte, calitatea vieții noastre depinde de alegerile noastre, atunci fericirea de ce n-ar ține tot de asta?

Multe întrebări își găsesc răspunsul în această carte și în multe situații vă veți regăsi. Iată de ce

Cartea este una interesantă și provocatoare! Dacă doriți s-o citiți, o găsiți la Sala de Lectură pentru Adulți.

Lectură plăcută și cu folos!

 

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente