Image Alt

„Cum să ne dezvoltăm creativitatea” de Brigitte Bouillerce și Emmanuel Carre

„Cum să ne dezvoltăm creativitatea” de Brigitte Bouillerce și Emmanuel Carre

Orice timpuri am trăi, creativitatea face parte din noi, sub o formă sau alta, într-o doză mai mică sau mai mare. Indiferent ce grade de comparație ați folosi pentru a vă descrie creativitatea, să știți că ea poate fi dezvoltată. A fi creativ înseamnă nu doar a a avea mereu ceva de oferit ci și a fi sursă de inspirație pentru cei din jur. Și ce poate fi mai măreț decât a împărtăși cu semenii frumusețea creației?

Mulți dintre voi cunoașteți sentimentul pe care îl trăiți atunci când creați. E plăcut, nu? Dar cum vă simțiți atunci când creativitatea nu pare să vă facă cu ochiul? Ei bine, bănuim cu toții cum e, însă astăzi vă propunem cartea autorilor Brigitte Bouillerce și Emmanuel Carre „Cum să ne dezvoltăm creativitatea” pentru a elimina orice dubiu cu privire la actul creației.

Cartea prezintă atât condițiile necesare dezvoltării creativității cât și tehnicile care contribuie la optimizarea ei care adesea este insuficient exploatată.

Fie că vorbim despre universul familial sau profesional în care trăim, acesta are nevoie de creativitate pentru a face față provocărilor de zi cu zi, iar această carte vă poate ajuta în găsirea de soluții pentru dezvoltarea creativității. Nu uitați însă că starea de spirit este un factor important pentru a produce idei și a fi creativ.

Conceptele, exercițiile și tehnicile descrise de autori sunt interesante, provocatoare și merită să le descoperiți în vederea dezvoltării potențialul creativ.

E o carte curajoasă care inspiră, trebuie doar să-i dați o șansă să vă convingă.

Dacă doriți cartea, o găsiți la Secția de Împrumut carte pentru adulți și la Sala de Lectură pentru adulți.

Lectură plăcută și cu folos!

 

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente