Image Alt

Recital de muzică jazz

Recital de muzică jazz

Biblioteca Municipală „Radu Rosetti” Onești și Primăria Municipiului  Onești vă invită, joi, 11 martie, de la ora 17:30, la un recital de jazz, în interpretarea artiștilor Mihaela Gârlea și Cristian Gârlea.

”Pandemic Jazz” redeschide ”Stagiunea artistică 2020-2021”. Am așteptat cu bucurie acest moment, în care să invităm publicul oneștean la concerte și recitaluri.
Începem cu jazz în cadrul unui spectacol susținut de solista Mihaela Gârlea, acompaniată instrumental de soțul ei, Cristian Gârlea.
Pasionați de artă în toate formele ei, Mihaela și Cristian Gârlea sunt profesori ieșeni, muzicieni de jazz, cu o activitate artistică de zeci de ani. Au participat împreună sau separat, în diferite formule, la festivaluri de jazz și evenimente culturale, unde talentul și pasiunea lor pentru muzică s-au făcut remarcate de fiecare dată.
Acum, pe scenă la Oneși, la Biblioteca Rosetti, cei doi arțiști ne vor încânta cu jazz și ne vor face să ne îndrăgostim și reîndrăgostim de acest gen.
Evenimentul se va desfășura cu respectarea normelor sanitare și de distanțare socială în vigoare. Purtarea măștii este obligatorie pe tot parcursul recitalului.

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente