Image Alt

„Femeia modernă vs grijile excesive” de Holly Hazlett-Stevens

„Femeia modernă vs grijile excesive” de Holly Hazlett-Stevens

Vremurile, indiferent care ar fi ele și unde s-ar petrece, aduc odată cu ele și îngrijorări. E în mersul firesc al lucrurilor. Azi, parcă mai mult decât oricând, îngrijorarea și-a rezervat un loc în viața omului modern, iar femeia este fără tăgadă, campioană în materie de griji excesive.

Dacă mai e nevoie ca cineva să fie convins de acest lucru, cartea „Femeia modernă vs grijile excesive” de Holly Hazlett-Stevens este tot ceea ce are nevoie. Dar nu acesta este scopul cărții. Ea își propune să ofere sfaturi practice pentru depășirea grijilor pe care și le fac zi de zi, mai ales femeile.

Grijile excesive generează o fire anxioasă și desigur o viață plină de neliniști. Dar cine dorește o astfel de viață? Nimeni! Iată de ce această carte vine în întâmpinarea celor care se îngrijorează excesiv, fie că sunt femei, fie că sunt bărbați.

Dar „pentru că femeile suferă de îngrijorare cronică într-o mai mare măsură decât bărbații” această carte se adresează mai ales lor.

Care sunt factorii care provoacă tulburările de anxietate, de ce este foarte important să ne analizăm reacțiile și trăirile, cum să abordăm sau să înfruntăm o îngrijorare, sunt doar câteva dintre temele  acestei cărți.

Este o carte care te va inspira cum să abordezi îngrijorarea care apare în viața ta și te va ajuta să înțelegi mai bine trăirile umane din spatele îngrijorării exagerate.

Este o carte curajoasă! Ia din curajul ei! E posibil să te eliberezi, odată pentru totdeauna, de îngrijorarea cronică. Dă-i cărții o șansă să te convingă!

Lectură plăcută!

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente