Image Alt

Un proiect longeviv al bibliotecii: ”Navigator 50+”- 10 ani de la primul curs

Un proiect longeviv al bibliotecii: ”Navigator 50+”- 10 ani de la primul curs

Anul acesta proiectul ”Navigator 50+” a împlinit 10 ani. Este unul din cele mai longevive proiecte ale bibliotecii, iar de-a lungul timpului zeci de cursanți au trecut pragul bibliotecii pentru a descoperi tainele calculatorului. Încă de la început, cursul de iniţiere a atras un număr mare de înscrieri şi, în toţi aceşti ani de activitate,  listele de aşteptare au fost în permanenţă pline.

Proiectul se derulează cu grupe de 7-10 cursanţi începători sau avansaţi. Sesiunile de lucru se desfăşoară câte 2 ore pe zi,  iar cursul durează 3-4 luni. Astfel, cursanţii au la dispoziţie o săptămână pentru a pune în practică cele învăţate. Cei ce îşi doresc să exerseze în afara cursului, o pot face oricând, în aceeaşi Sală Internet, beneficiind de asistența calificată a operatorilor în cazul în care apar dificultăţi.

Săptămâna aceasta au demarat primele cursuri.Înscrierile se fac la sediul bibliotecii, la Sala de Internet Adulți.

 

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente