Image Alt

Eu citesc, tu citești? Tineri voluntari de la Biblioteca din Pietrari ne încurajează să citim

Eu citesc, tu citești? Tineri voluntari de la Biblioteca din Pietrari ne încurajează să citim

Cărțile… mici, mari, cu desene sau fără, cu copertă colorată sau alb negru, groase, subțiri, triste, amuzante… toate ne invită să descoperim povești și personaje. Lumi interesante trăiesc între coperte, gata să fie ”cucerite” . Atâtea cărți, atâtea povești. Fiecare dintre ele va lăsa o urmă în sufletul și mintea cititorului, pentru totdeauna.

Poate de multe ori ai spus că ai vrea să citești mai mult și seara înainte de culcare sigur o să deschizi cartea de pe noptieră. Noi vrem să te încurajăm să te ții de această dorință. Ca bibliotecari ne dorim ca oamenii din comunitatea noastră, și nu numai, să ne treacă pragul, să împrumute cărți, să descopere și să se descopere.

Tocmai de aceea am lansat proiectul online ”Eu citesc, tu citești?”, care să vă inspire să citiți, să treceți pragul bibliotecilor.

Suntem bucuroși că proiectul nostru a ajuns și în alte biblioteci, iar tineri voluntari de la Biblioteca Publică Pietrari, au citit din cărțile lor preferate.

Alexandra Bîrlan, elevă în clasa a X-a la Colegiul Național Alexandru Lahovari, Râmnicu Vâlcea, ne citește un fragment din cartea : ”Când mă vei întâlni” de Rebecca Stead.

Vrem să te încurajăm să-ți dai timp să citești și să vii la bibliotecă să împrumuți o carte.

Vrem să facem cititul și mersul la bibliotecă din nou la modă.

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente