Concursul „Cartea pe care o iubesc” și-a desemnat câștigătorii

Concursul „Cartea pe care o iubesc” și-a desemnat câștigătorii

Miercuri, 24 februarie 2021, concursul „Cartea pe care o iubesc” și-a desemnat câștigătorii.

Aflat la cea de-a IV-a ediție, concursul de anul acesta a fost unul dintre cele mai reușite de până acum. Cu fiecare ediție, concursul dedicat cărții și lecturii, provoacă tot mai mulți elevi și profesori din școlile și liceele oneștene. De pildă, anul acesta concursul a însumat peste 100 de lucrări participante, o dovadă clară a faptului că lectura este printre prioritățile elevilor. De aceea, prin această competiție, biblioteca își dorește să vină în întâmpinarea iubitorilor de carte și să-i provoace anual la un exercițiu de creație și sinceritate.

„Concursul cartea pe care o iubesc” nu este doar un concurs dedicat cărții și lecturii. El a devenit în timp și o poveste a emoțiilor și trăirilor pe care elevii din Onești aleg să le împărtășească cu biblioteca, organizatoarea acestui concurs.

De aceea, dorim încă o dată să mulțumim tuturor elevilor și profesorilor pentru implicarea în acest concurs.

Povestea concursului „Cartea pe care o iubesc” va continua și anul viitor în semn de prețuire a lecturii și oamenilor cu drag de carte. Dar până se va scrie o nouă poveste, vă invităm să-i cunoașteți pe câștigătorii celei de-a IV-a ediții a concursului „Cartea pe care o iubesc”.

Felicitări tuturor câștigătorilor!

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.