Image Alt

Cărți în dar de la Biblioteca Municipală ”Radu Rosetti” Onești

Cărți în dar de la Biblioteca Municipală ”Radu Rosetti” Onești

Biblioteca Municipală ”Radu Rosetti” din Onești a pregătit pentru luna februarie mai multe proiecte interesante și inedite. După ce bibliotecarii au citit alături de copii în cadrul primului eveniment cu public din acest an, așteptat cu mare bucurie, mâine, 12 februarie, vor oferi cărți în dar, în cadrul unui proiect inedit.

Pe 14 februarie nu sărbătorim doar Ziua Îndrăgostiților, ci și Ziua Internațională a Cărții Dăruite. Ideea acestei zile a venit din dorința de a trezi dragostea pentru cărți. Apărut inițial în Marea Britanie, obiceiul de a dărui cărți pe 14 februarie a făcut înconjorul lumii.

Biblioteca Rosetti nu putea lăsa să treacă oricum această zi, mai ales că ne dorim să atragem cât mai mulți cititori și să aprindem dragostea pentru cărți.

Pentru că 14 februarie anul acesta este într-o zi de duminică, sărbătorim în avans Ziua Internațională a Cărții. Astfel, vineri, 12 februarie, de la ora 12, bibliotecarii vă așteaptă în fața bibliotecii pentru a vă oferi în dar o carte, cu mesaj,  pentru că dragostea pentru cărți, mai ales în această lună a iubirii, trebuie împărtășită. Cărțile care vor fi dăruite provin din numeroasele volume donate de prietenii bibliotecii noastre.

Biblioteca Municipală ”Radu Rosetti” Onești prin acest proiect ” Cărți în dar” de Ziua Internațională a Cărții Dăruite vă încurajează să vă îndrăgostiți de citit și cărți, căci ”nu există prieten la fel de loial ca o carte”.

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente