Image Alt

„ZICI cu lipici” la Biblioteca din Onești

„ZICI cu lipici” la Biblioteca din Onești

Pe 10 februarie Biblioteca Municipală ”Radu Rosetti” Onești se alătură proiectului global ”Ziua Internațională a Cititului Împreună”. Despre evenimentul nostru a apărutun articol și în ziarul Deșteptarea.

”Primul eveniment pe care Biblioteca Municipală „Radu Rosetti” din Onești îl pregătește în luna februarie este intitulat „ZICI cu lipici: legați prin cititul împreună” și este dedicat Zilei Internaționale a Cititului Împreună, pe 10 februarie, de la ora 11.00.

Evenimentul va avea loc fizic, la Ludoteca bibliotecii, dar și online pe pagina de socializare și pe site-ul bibliotecii www.bibliotecaonesti.ro. Ziua Internațională a Cititului Împreună este un eveniment global, la care participă milioane de oameni. În toată lumea, bibliotecari, profesori, învățători, educatori, părinți și bunici citesc povești copiilor. Această inițiativă aparține organizației LitWorld, fondată în anul 2007, și are ca scop celebrarea cuvintelor și poveștilor în rândul copiilor și tinerilor. Tema din acest an este: „ZICI cu lipici: legați prin cititul împreună”.

 

Sursa: Deșteptarea.ro

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente