Image Alt

Eu citesc, tu citești? Și copiii au răspuns provocării noastre. Alexia Elena Popescu citește din ”Pippi Șosețica”

Eu citesc, tu citești? Și copiii au răspuns provocării noastre. Alexia Elena Popescu citește din ”Pippi Șosețica”

La începutul acestei luni am lansat proiectul nostru online ”Eu citesc, tu citești?” cu gândul că anul acesta vom citi mai mult, iar la bibliotecă vor veni tot mai mulți cititori. Suntem foarte bucuroși că și copii s-au alăturat proiectului nostru și ne-au trimis filmulețe în care ei citesc din cartea lor preferată.

Pentru că prin acest proiect ne dorim să arătăm că bibliotecile sunt locuri interesante, unde se găsesc cărți de la cele mai noi, până la cele din literatura clasică, ne-am dorit ca și alte biblioteci să se implice.

Nicoleta Rențea, bibliotecar la Biblioteca Comunală “Șt.C. Petrovici” din Cașin s-a alăturat imediat provocării noastre și copii care frecventează biblioteca de acolo ne-au trimis filmulețe.

Popescu Alexia Elena, este elevă în clasa a IV-a la Școala gimnazială ”Sfântul Voievod Ștefan cel Mare” din Onești, citește un fragment din ”Pippi Șosețica” și adresează întrebarea mai departe. Așadar, ea citește, noi citim, tu citești?

Puteți să vă abonați la canalul nostru de Youtube, pentru a urmări toate video-urile Bibliotecii Municipale ”Radu Rosetti” Onești.

 

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente