Image Alt

Asemănările și deosebirile dintre oameni sunt cele care construiesc sau ruinează relațiile: „A treia cale” de Stephen R. Covey

Asemănările și deosebirile dintre oameni sunt cele care construiesc sau ruinează relațiile: „A treia cale” de Stephen R. Covey

Suntem unici, iar asta presupune, desigur, și diferențe între noi. Și poate în asta rezidă totuși frumusețea omului.

Asemănările și deosebirile dintre oameni sunt cele care construiesc sau ruinează relațiile, indiferent de ce natură sunt. Dar dincolo de asta, există excelența, o calitate care poate fi cultivată între oameni. De asta încearcă să ne convingă autorul Stephen R. Covey prin cartea „A treia cale ”.

Cartea este una dintre acelea care ne învață cum să rezolvăm cele mai dificile probleme ale existenței și cum să ieșim neșifonați din presa timpului care ne apasă zilnic cu diverse provocări.

Atenția noastră trebuie concentrată pe cum abordăm problemele nu pe existența lor iar asta poate presupune schimbări în modul de gândire, căci, așa cum spunea Albert Einstein, problemele importante pe care le avem nu pot fi rezolvate folosind același tip de gândire ca atunci când le-am creat. De aceeași părere este și autorul cărții „A treia Cale”. Principiul de bază al autorului este că „pentru a ne rezolva cele mai dificile probleme trebuie să ne schimbăm radical modul de gândire!

Așadar cartea de azi este una care încurajează la descoperirea talentului schimbării. Odată descoperit, vom putea să rezolvăm problemele într-un mod revoluționar și ne vom dezvolta reflexe mentale care ne vor ajuta să depășim bariere aparent insurmontabile.

Este o carte care promite o viață in crescendo dacă urmăm „a treia cale”.

Ce presupune această a treia cale, vă invităm să descoperiți, citind cartea curajoasă de astăzi, o carte care inspiră încă din primele pagini.

Dacă doriți să citiți cartea, o găsiți la Sala de Lectură pentru Adulți.

Este o carte curajoasă, doar dați-i o șansă să vă convingă!

Lectură plăcută!

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente