Image Alt

Eu citesc, tu citești? Mona Rusinescu (Simon), blogger, a răspuns provocării noastre

Eu citesc, tu citești? Mona Rusinescu (Simon), blogger, a răspuns provocării noastre

Mona Rusinescu (Simon), blogger, vlogger, scriitor, un om care scrie de dragul cuvântului scris, ne-a răspuns la întrebare și s-a alăturat proiectului nostru online. Vrem să auzim despre cât mai multe cărți bune. Atât de multe, încât fiecare dintre noi să găsească una interesantă și anul acesta să reușim să citim mai mult. Sau să citim, pur și simplu.

Ea citește, citește foarte mult, iar acum ne-a citit un fragment dintr-una din cărțile ei preferate: ”Sfârșitul copilăriei” de Arthur C. Clarke.

Avem această carte în biblioteca noastră, așa că, dacă vi se pare o recomandare interesantă pentru voi, așteptăm să ne treceți pragul să o împrumutați sau să o citiți la sala de lectură. Căci anul acesta facem mersul la bibliotecă din nou la modă. Când ați venit la bibliotecă ultima dată?

Pe Mona o puteți citi pe ocartenescrisă.ro sau pe monasimon.ro și o puteți asculta vorbind despre cărți pe canalul de Youtube Mona Simon.

Puteți să vă abonați la canalul nostru de Youtube, pentru a urmări toate video-urile Bibliotecii Municipale ”Radu Rosetti” Onești.

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente