Image Alt

Toate etapele vârstei au un ceva al lor

Toate etapele vârstei au un ceva al lor

Când vine vorba despre adolescență, lucrurile, uneori se complică. Dacă ești părinte de adolescent știi deja, iar dacă ești adolescent cu atât mai mult. Adolescența are farmecul ei, dar și nebuniile ei care dacă nu sunt controlate pot degenera. Cum și în ce fel, puteți afla din cartea pe care v-o recomandăm astăzi, „Criza adolescenței: Căi de a o depăși cu succes” de Stéphane Clerget.

Adolescența aduce odată cu transformările fizice și schimbări de personalitate care, nu de puține ori, modifică conduita adolescentului. Uneori părinții nu-și recunosc copilul pe care l-au crescut iar tânărul care trece prin criza adolescenței se simte mai mereu un neînțeles.

Cum se pot rezolva aceste situații delicate puteți afla din cartea lui Stéphane Clerget care este psihiatru pentru copii și adolescenți. Ea explică într-un mod simplu și profesionist cum se poate gestiona criza adolescenței și cum pot fi ajutați adolescenții să depășească această perioadă fragilă din punct de vedere emoțional.

Cartea prezintă cazuri concrete de crize ale adolescenței, dar și soluții pentru a le depăși cu succes. Ea se adresează atât părinților debusolați de transformarea propriului copil, cât și adolescenților care vor să înțeleagă mai bine ce se întâmplă cu ei într-o anumită etapă a vieții.

Cartea este una curajoasă și care inspiră, trebuie doar să-i dai o șansă să te convingă!

Dacă dorești să citești cartea, o găsești la Sala de lectură pentru adulți.

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente