Image Alt

Faptele mărețe și gesturile mici vorbesc deopotrivă despre fiecare dintre noi

Faptele mărețe și gesturile mici vorbesc deopotrivă despre fiecare dintre noi

Așa cum scrisul de mână evidențiază un caracter uman și un desen al unui arbore, de pildă, poate foarte bine să dezvăluie sinele unui individ. Iată de ce îți propunem, astăzi, cartea „Testul arborelui: Relațiile interumane și alte probleme ale lumii contemporane” a autoarei Denise de Castilla, o carte interesantă care te va ajuta să te redescoperi sau să-i descoperi pe cei din jurul tău prin provocarea de a desena un arbore. Pare a fi un joc dar nu este.

Desenarea unui arbore vorbește despre personalitatea celui care face desenul, despre gândurile și emoțiile sale. Nu ai nevoie decât de un stilou sau un pix și o foaie de hârtie albă, neliniată, format 18×24 cm care îți vor fi rampa de pornire către explorarea personală sau a celui de lângă tine.

Autoarea cărții oferă multe detalii cu referire la elementele ce compun testul dar nu vi le dezvăluim pentru a nu diminua curiozitatea efectuării lui.

Prin instrucțiunile oferite și cazurile prezentate, cartea este un ghid interesant de investigare a sinelui care vă transformă pentru scurt timp într-un fin psiholog. Va fi interesantă experiența, nu ratați lectura acestei cărți!

”Testul arborelui” este o carte curajoasă care oferă o cale interesantă de cunoaștere a individului în toată complexitatea și devenirea lui, doar dă-i o șansă să te convingă!

Dacă dorești să citești cartea, o găsești la Secția de Împrumut carte pentru adulți și la Sala de lectură pentru adulți.

 

Vă invităm să dați like și paginii noastre de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente