Image Alt

Elevii din Onești care au luat locul I la Târgul Național de Știință, au fost premiați de administrația locală

Elevii din Onești care au luat locul I la Târgul Național de Știință, au fost premiați de administrația locală

Bucurie pentru copiii din cadrul echipei Code Kids a bibliotecii din Onești. Aceștia au fost premiați și de administrația locală pentru  locul I obținut la Târgul Național de Știință și Tehnologie.

Pe site-ul curieruldeonesti.ro a apărut un articol despre premierea copiilor:

Astăzi, în prezenta viceprimarului municipiului Onești, Adrian Jilcu, elevii onesteni care fac parte din echipa Code Kids a Bibliotecii Radu Rosetti, au fost premiați de administrația publicā locală pentru ca au obținut locul I la Târgul Național de Știință pentru copii.

Echipa Kids4Coding de la biblioteca Onești a ocupat locul întâi cu proiectul ”Panou solar cu senzor de lumină și mișcare” la Târgul Național de Științe, organizat anul acest online. Au fost înscrise în competiție 13 proiecte, iar echipa micilor coderi din Onești, îndrumați de bibliotecari, au reușit să câștige marele premiu, o imprimantă 3D, un Playstation 5 precum și alte premii din domeniul roboticii.

Copiii  care fac parte din cadrul Kids4Coding Onești sunt: David Spânu, de la Școala Gimnazială ”Sfântul Voievod Ștefan cel Mare”, Matei Neamțiu, de la Școala Gimnazială Nr. 1, Denis Simionescu de la Școala Gimnazială ”Sfântul Voievod Ștefan cel Mare”, Rareș Ciobanu de la Școala Gimnazială ”Sfântul Voievod Ștefan cel Mare”, Aris Sălbatecu, de la Școala Gimnazială ”Ghiță Mocanu”, Mihai Botezatu, de la Școala Gimnazială ”George Călinescu”, Vlad Cristea de la Școala Gimnazială ”Ghiță Mocanu”, Eduard Căpățână de la Școala Gimnazială ”Sfântul Voievod Ștefan cel Mare și Mihnea Cheșcheș, de la Școala Gimnazială ”Sfântul Voievod Ștefan cel Mare”.

 

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente