Image Alt

Recomandare de carte: ”Ocolul Mării Negre în 90 de zile” (video)

Recomandare de carte: ”Ocolul Mării Negre în 90 de zile” (video)

Cartea ”Ocolul Mării Negre în 90 de zile” semnată de Sabina Fati este mai mult decât un jurnal de călătorii. Îmbină eseul reportaj cu analiza istorică, politică și chiar antropologică.

Autoarea, Sabina Fati, este jurnalist și doctor în istorie. A făcut o călătorie, care a pornit dintr-un vis mai vechi de-al ei, acela de a vedea toate locurile din apropierea Pontului Euxin. Este a doua călătorie după ce a străbătut Drumul Mătăsii, dinspre China spre Marea Neagră.

Cartea adună poveștile despre locurile și oamenii pe care i-a întâlnit, despre istoria țărilor prin care a trecut, geografie, geopolitică, antropologie. Așa că indiferent de ce ești pasionat, poate istorie, poate artă culinară sau pur și simplu îți plac poveștile, vei găsi ceva interesant, care să te atragă în această carte.

Puteți să vă abonați la canalul nostru de Youtube, pentru a urmări toate video-urile Bibliotecii Municipale ”Radu Rosetti” Onești.

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: Închis Filiala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente