Image Alt

Un film live-action „Tom and Jerry”, cu personaje principale animate și cu actorii Chloe Grace Moretz și Michael Pena în distribuție este programat să fie lansat în cinematografe în 2021.

Un film live-action „Tom and Jerry”, cu personaje principale animate și cu actorii Chloe Grace Moretz și Michael Pena în distribuție este programat să fie lansat în cinematografe în 2021.

Acest film este cel mai recent dintre proiectele „Tom and Jerry”. Până în prezent au fost realizate 164 de scurtmetraje, mai multe seriale de televiziune și filme legate de acest duo. După prezentarea recentă a trailerului părerile sunt împărțite – unora le place ceea ce urmează iar alții nu sunt prea încântați. Faptul că animația se îmbină cu un film obișnuit a divizat tabăra de fani ai celebrului cuplu Tom & Jerry, iar unii și-au exprimat convingerea că filmul nu va avea aceeași calitate ca pelicula originală din 1940.

Live-action „Tom and Jerry” îi are în rolurile principale pe cei doi eroi animați și pe actorii Chloë Grace Moretz şi Michael Peña. Chloë Grace Moretz joacă rolul unei organizatoare de evenimente angajată de un hotel. Ea însă trebuie să scape şi de șoarecele Jerry, care şi-a făcut cuib în pereţii clădirii. Filmul „Tom and Jerry” readuce în prim-plan rivalitatea veche de opt decenii, motanul fiind recrutat să ajute la eliminarea lui Jerry din decor înaintea unui eveniment. Cei doi inamici trebuie să învețe să colaboreze cu personajul lui Moretz după ce realizează că cineva din hotel acționează împotriva celor trei.

Din distribuţia filmului regizat de Tim Story mai fac parte Rob Delaney, Colin Jost şi Ken Jeong.

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente