Image Alt

„Cum să ne motivăm” de Brigitte Bouillerce și Francoise Rousseau.

„Cum să ne motivăm” de Brigitte Bouillerce și Francoise Rousseau.

Oricât de silitori și perseverenți am fi, ni se întâmplă uneori să fim altfel, adică fără chef. De ce? Păi, unul din motive poate fi lipsa motivației care mișcă acțiunile noastre de zi cu zi.

Poate într-o zi nu mai avem chef să lucrăm la un proiect sau să acordăm atenție sporită pasiunilor noastre. Pur si simplu, simțim că nu mai avem acel impuls pe care motivația ne-o dă și care ne ajută să mișcăm „munții din loc”.

Motivația este acel sentiment pe care îl simțim în interiorul nostru când vrem să întreprindem ceva și nu oricum. Este sclipirea care dă farmec faptelor noastre. Și chiar despre acest subicet este cartea pe care v-o propunem astăzi, „Cum să ne motivăm” de autorii Brigitte Bouillerce și Francoise Rousseau.

Apărută la Editura Polirom, în anul 2000, cartea reunește, în doar 148 de pagini, experiențe care pot provoca demotivarea dar și soluții în reactivarea motivației personale.

Obiectivul acestei cărți, după cum declară autorii, este să ne ajute în găsirea resurselor motivaționale pentru a reuși să ducem la bun sfârșit ceea ce ne propunem.

Noțiunile de teorie, exemplele, exercițiile și sfaturile oferite de autori, fac din această carte un ghid extrem de util pentru toți cei care, într-un moment dat al vieții, se simt demotivați.

Se poate întâmpla să ne pierdem motivația pentru ceva anume, e lesne de înțeles și acceptat, însă lipsa ei îndelungată ține doar de voința noastră.

Cum și în ce fel face piruete motivația în viața noastră puteți afla citind cartea pe care v-o propunem astăzi și pe care o găsiți la Sala de Lectură Adulți.

Este o carte curajoasă și care inspiră, doar dați-i o șansă să vă convingă!

Vă invităm să dați like și paginii noastre de Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Program cu publicul Sediul central: Secțiile de împrumut și salile de lectură: Luni-Vineri – 9-17 Secția de Internet: Luni-Vineri: 8-16 Ludoteca: Luni-Vineri: 10-17 Sâmbăta și Duminica: ÎnchisFiliala „Cosânzeana”: Luni-Vineri: 8-16 Sâmbăta și Duminica: Închis

Sediul central: B-dul Oituz 13A - Onești
Filiala Cosânzeana: B-dul Republicii 43 - Onești
(Parterul Școlii Gimnaziale George Călinescu, Corp B)

Telefoane:
Secretariat 0234 312202
Director 0234 324099
Filiala Cosânzeana 0234 317327

Persoane de contact
Ionuț Tenie - Director
Doina Bruma - Șef serviciu Relatii cu publicul, catalogare documente